Nový produkt z řady OSMO

15 . 7 . 2013 Nový produkt z řady OSMO

Novým trendem v oblasti moderního bydlení je dřevěná podlaha v přírodním odstínu.

Nový trend v oblasti dřevěných podlahlogo osmo

Firma Osmo reagovala na nový designový trend v oblasti moderního bydlení ve využití dřevěných podlah v přírodním odstínu a vyvinula nový produkt z řady osvědčených Tvrdých voskových olejů s označením NATURAL. Nátěr je vhodný pro světlé druhy dřeva, zachovává přírodní barvu dřeva a je téměř neviditelný. Přesto je podlaha oleji a vosky spolehlivě chráněna.

Transparentní nátěr na bázi olejů zachovává přírodní odstín dřeva

Aby Tvrdý voskový olej mohl uspokojit aktuální požadavek neoživeného a nenetřeného vzhledu, jsou k oleji přidávány v malé míře bílé pigmenty, aby působily opticky proti trvale mokrému ejektu - zintenzivnění stávajícího přírodního barevného odstínu dřeva. Firma Osmo z tohoto důvodu vyvinula Tvrdý voskový olej natural a nabízí nyní pro světlé druhy dřeva samostatný nátěr na bázi oleje zdravý pro bydlení, který zachovává přírodní odstín dřeva.

schváleno pro styk s potravinamiTvrdý voskový olej NATURAL

Bezbarvý, matný nátěr na dřevo, který jedinečným způsobem kombinuje výhody a přednosti přírodních olejů a vosků v jednom prostředku. Ideální pro dřevěné podlahy, nábytkové desky a pracovní plochy v interiéru. Plocha ošetřeníá Tvrdým voskovým olejem Barevným Natural odpuzuje nečistoty a vodu, je odolná vůči otěru a je příjemná na dotyk. Ve srovnání s běžnými nátěrovými hmotami vytváří přírodní oleje a vosky stejnoměrné zabarvení a také příjemný hladký povrch.

Tvrdý voskový olej Natural je snadno aplikovatelný, bez nutnosti podkladového nátěru nebo potřeby mezibroušení - šetří čas a peníze! Je mikroporézní, nepraská, neloupe se, netvoří šupinky. Je odolný vůči vínu, pivu, kole, kávě, čaji, ovocným šťávám, mléku a vodě, vyhovuje požadavkům normy DIN 68861-1A, zamezuje vzniku stop po vodě. Po zaschnutí je nátěr neškodný pro lidi, zvířata a rostliny (odolný vůči potu a slinám podle normy DIN 53160, vhodné i pro dětské hračky v souladu s požadavky normy EN 71.3).